28-04-10

Naar huis

banner jordanie
Zondag 21 mei 2000

Onze vlucht is met één uur verlaat. Gelukkig weten we het op voorhand en kunnen we een uurtje langer slapen. Anders hadden we al om kwart vóór vijf uit bed gemoeten. Aan het ontbijt brengt Wendy uitgebreid verslag uit over haar etentje van gisteravond met haar nieuwe vriend. Ze waren in Mövenpick en ze hebben afgesproken dat ze elkaar deze zomer in Brugge terugzien. We begrijpen haar helemaal niet meer wanneer ze zegt dat ze hem liever niet had ontmoet. 

Om zeven uur vertrekken we richting Aman Airport. Het is een uurtje rijden en al gauw staan we met onze koffers in de luchthaven. Er valt niet veel te beleven en we zijn blij wanneer we rond tien uur het vliegtuig van de Royal Jordanian mogen instappen. Het is opnieuw een zeer goede vlucht. Deze keer is er geen veiligheidsagent aan boord. Althans, niet dat we weten… De service is goed en wordt grotendeels verzorgd door een Amerikaanse en een Ierse stagiaire-stewardess. Ik vraag of het toegelaten is de videocamera aan te zetten en na ruggespraak met de captain krijg ik toestemming. Zo kan ik al een eerste visionering doen van mijn video-opnamen van de reis en gaat de tijd snel voorbij. Er is nogal wat commentaar wanneer de captain vóór de landing omroept dat het in Brussel regent en dat de temperatuur 11ºC bedraagt. Iedereen zoekt zijn pull-over. 

Om 14u15 landen we veilig op Belgische bodem en, na enig wachten op onze bagage, stappen we in onze eigen vertrouwde Volvo en brengt Hendrik ons naar huis.

 

08:00 Gepost door C en C | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jordanie |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.